Logo English

Programma BakfietsTreffen / International Cargo Bike Festival

Het BakfietsTreffen / International Cargo Bike Festival 2018 vindt plaats op 14 - 15 april 2018 op Flughafen Tempelhof in Berlijn.

Het Bakfietstreffen is een ontmoetingsplaats voor het grote publiek, gezinnen, overheden en professionals. Een mooie plek om te zien wat er allemaal mogelijk is met bakfietsen en erg leerzaam om te zien hoe met slimme oplossingen het klimaatprobleem wordt aangepakt!

In 2018 maakt het BakfietsTreffen / ICBF2018 deel uit van VELOBerlin. VELOBerlin is een groot fietsevenement in Berlijn met ruim 200 standhouders en 10.000 bezoekers. Er zijn ruim zestig stands met bakfietsen en aanverwante producten, leuke activiteiten en stands met lekker eten en drinken. Er is veel ruimte om allerlei fietsen uit te proberen.

VELOBerlin is een echte belevingsevenement voor alle categoriën fietsers of zoals ze het zelf omschrijven op de website:

'Vom 14.-15. April werden die neusten Themen und Trends der Fahrradwelt auf den vier Areas Urban & Lifestyle, Sports & Adventure, Bike & Travel und Testival präsentiert. VELOBerlin 2018 - das Fahrradfestival in der Hauptstadt!'

 

undefined undefined undefined undefined

Tijdens het BakfietsTreffen kun je stroopwafels kopen om mee naar huis nemen in een speciaal door Fietsdiensten.nl ism Bartswerk voor het BakfietsTreffen en Velo-city ontworpen fietsblikje, met een bakfiets, een racefiets, een kinderloopfietsje, een omafiets en een ligfiets.

undefined

Meer informatie over het programma volgt vanaf januari 2018.